13 рецепти с кокосово мляко

Кокосовото мляко се получава от месото на зрял кокос и вода. Отделеното месо от кокоса или кокосови стърготини се залива с вода и се блендира. След това се отстраняват твърдите частици. Подходящо за шейкове, смутита, мъфини, торти, кейкове, веган заместител на млякото в супи, приготвяне на различни ястия - къри, месо, риба, скариди.

Има също сухо кокосово мляко, което се разтваря във вода. Важно е кокосовото мляко да не съдържа сгъстители, оцветители, консерванти, емулгатори.

Избирайте мляко, което съдържа само кокос и вода.

Използаваме бисквитки за да ви доставим максималко добра фукционалност на нашия сайт. Съгласни ли сте да записваме информация от вашата потребителска сесия? Научете повече