Съставки
- 
                                        100 мл. кокосова паста
- 
                                        1-2 с.л. кленов сироп
- 
                                        15 броя печени белени лешници
- 
                                        50 г. кокосови стърготини
Как да приготвим
| 1 | Кокосовата паста трябва да изглежда като разтопен бял шоколад. Затова ако има нужда, загрейте на котлона малка тенждерка с вода за 1-2 минути, без водата да завира, просто леко да се стопли и махнете от котлона. Потопете вътре бурканчето с кокосова паста. След 5 минути може да го извадите. | 
| 2 | В купичка изсипете 100 мл. от кокосовата паста. Добавете кленовия сироп и разбъркайте. Сместта мигновено променя консистенцията си и става лесна за обработка. С ръце оформете топчета, като в средата на всяко слагате по един лешник. Как да си опечете лешници, може да прочетете тук. | 
| 3 | Оваляйте обилно всяко кокосово топче в кокосовите стърготини. Подредете топчетата върху хартия за печене и приберете във фризера да стегнат. | 
| 4 | Извадете снежните топчета на стайна температура 10 минути, преди да сервирате. | 
 
             
                     
                     
                                 
                                                 
                                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                
Kоментар