Съставки
- 
                                        2 с.л. смляно ленено семе, накиснато в 6 с.л. вода
- 
                                        40 мл. кокосово масло, разтопено
- 
                                        80 г. кокосова захар
- 
                                        60 г. бадемово брашно
- 
                                        110 г. фини овесени ядки, без глутен
- 
                                        1 ч.л. сода бикарбонат
- 
                                        1 ч.л. канела
- 
                                        1 ч.л. бурбонска ванилия
- 
                                        1/2 ч.ч. орехи, леко натрошени
- 
                                        1/2 ч.ч. горски боровинки, пресни или замразени
Как да приготвим
| 1 | |
| 2 | Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе голяма тава, покрита с хартия за печене. | 
| 3 | Смесете лененото семе с кокосовото масло и кокосовата захар. Разбъркайте добре. Добавете бадемовото брашно, овесените ядки, канелата, ванилията и содата. Смесете добре съставките. | 
| 4 | Накрая добавете орехите и боровинките. Оформете с ръце бисквитите и подредете в тавата. | 
| 5 | Печете 12-15 минути. | 
 
             
                     
                     
                                 
                                                 
                                                 
                                                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                
Kоментар