Как да приготвим
1
|
|
2
|
В тиган загрейте гхито и запържете за 1 минута зеления лук. Добавете спанака и задушете за още 2-3 минути. Отцедете, ако има нужда. |
3
|
Към зеленчуците добавете рибата тон. Разбъркайте с вилица, за да се накъса. Прибавете яйцата и овкусете със сол, пипер и сос табаско. |
4
|
|
5
|
С помощта на купичка отрежете кръгли форми от многолистното тесто. Получават се 4 кръга от един пласт тесто. |
6
|
В средата на кръговете сложете от плънката. Прегънете и притиснете краищата с вилица. Подредете ги в тавата. |
7
|
Намажете всеки бюрек с разбитото яйце. |
8
|
Печете 15 минути или докато добият приятен загар. |
9
|
Сервирайте още топли със <span class="ingredient-name"><a href="/таг/Свежи%20салати" title="Свежи салати">свежа салата</a></span> с прясно изстискан лимонов сок. |