Как да приготвим
| 
                                         1 
                                             | 
                                    |
| 
                                         2 
                                             | 
                                    
                                         Смесете заедно овесените ядки, канелата, ванилията и кленовия сироп. Разбъркайте и сложете във фурната да се запекат за 10-15 минути, докато станат хрупкави.  | 
                                
| 
                                         3 
                                             | 
                                    
                                         В каната на блендер сложете накиснатото кашу, кленовия сироп, ванилията и гореща вода (за по-лесно разбиване). Разбийте, докато се получи гладък крем.  | 
                                
| 
                                         4 
                                             | 
                                    |
| 
                                         5 
                                             | 
                                    
                                         Сервирайте в чаши, като подредите слой запечени овесени ядки, крем от кашу и сладко от боровинки.  | 
                                
| 
                                         6 
                                             | 
                                    
                                         Оставете на хладно да изстине и поднесете.  |