Пълнени гъби със синьо сирене

Сподели ни в твоите социални мрежи

Или просто копирай линка по - долу

Съставки

6 средно големи печурки
40 г. масло
90 г. синьо сирене
1-2 скилидки чесън, пресовани

Алергени

Гъби
Масло
Сирене
Основни неща

Не знам защо, но гъбите остават леко на заден план в ежедневното ни меню, а всъщност те са много любима храна. И са чудесни за понижаване на теглото, имат антивъзпалителни свойства. Тези пълнени гъби със синьо сирене са бързо и лесно за приготвяне предястие, ароматно и засищащо. Може да сервирате и със сочно печено свинско. 

Съставки

Как да приготвим

1

Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе малка тавичка с хартия за печене.

2

Почистете внимателно гъбите. Махнете пънчетата им и издълбайте още малко, за да ги напълните.

3

Поставете по едно малко парче масло във всяка гъба.

4

Смесете добре синьото сирене с чесъна и напълнете гъбите. Отгоре сложете още съвсем малко масло.

5

Печете 20 минути. Сервирайте веднага като предястие. 

Всички коментари

Среден рейтинг
(4)
Общо коментари: 1
Gulvafslibning
Много обичаме тази рецепта!

Kоментар

Текстът е задължителен
Името е задължително
Електронната поща е задължителна
ReCaptcha е задължително поле!

Използаваме бисквитки за да ви доставим максималко добра фукционалност на нашия сайт. Условия за ползване - научете повече