Как да приготвим
| 
                                         1 
                                             | 
                                    
                                         Сварете морковите и картофите, докато омекнат и пасирайте в блендер. За по-лесно може да използвате готово бебешко пюре в бурканче. Аз използвах такова и спестих доста време.  | 
                                
| 
                                         2 
                                             | 
                                    
                                         Загрейте фурната на 220 градуса и пригответе тава, покрита с хартия за печене.  | 
                                
| 
                                         3 
                                             | 
                                    
                                         В купа смесете брашното, бакпулвера и солта.  | 
                                
| 
                                         4 
                                             | 
                                    
                                         Добавете маслото и с пръсти претрийте маслото с брашното, докато се получат малки трохи. Сложете в хладилника за 10 минути.  | 
                                
| 
                                         5 
                                             | 
                                    
                                         Добавете пюрето от картофи и моркови и оризовото мляко и разбъркайте добре, докато тестото се оформи като топка.  | 
                                
| 
                                         6 
                                             | 
                                    
                                         Оформете с леко мокри ръце малки топки и подредете в тавата. Аз получих около 18 броя.  | 
                                
| 
                                         7 
                                             | 
                                    
                                         Печете около 15 минути, докато бисквитите се напукат леко отгоре и получат лек загар.  |