Как да приготвим
|
1
|
Загрейте фурната на 180 градуса и пригответе тава, покрита с хартия за печене. |
|
2
|
В купа смесете брашното, бакпулвера, канелата и солта. Разбъркайте добре. |
|
3
|
Отделно смесете кокосовата захар, меда, кокосовото масло и ваниловия екстракт и разбъркайте. |
|
4
|
Добавете сухите съставки към течните и разбъркайте, докато се поемат. При нужда добавете 2 с.л. вода. Тестото трябва да е твърдо, но не съвсем, защото бисквитите ще станат много твърди. Прибавете и натрошените орехи и омесете добре. |
|
5
|
С леко влажни ръце оформете малки топчета и подредете в тавата. Размерът на топчетата зависи от вас. Аз предпочитам по-малки и се получават около 20 броя. Не притискайте топчетата, щом се изпекат, ще получат идеална кръгла форма. |
|
6
|
Печете 8-10 минути. Внимавайте да не загорят. |
|
7
|
Ако бисквитите станат много твърди, ги сложете в буркан с едно парче ябълка за една нощ. Така ще се овлажнят и ще станат по-меки. |