Как да приготвим
|
1
|
Пригответе си формички за бонбони, най-добре силиконови и добре подсушени. |
|
2
|
Смесете съставките за пълнежа и оставете настрана. |
|
3
|
Разтопете какаовата маса на водна баня. Махнете от котлона и добавете меда или кленовия сироп. Изсипете шоколада във формичките, обърнете ги наобратно и остранете излишното количество. Трябва да има тънък слой по стените на формичките. Приберете във фризера за 5-10 минути. |
|
4
|
Извадете от фризера и добавете пълнеж във всеки бонбон. Загладете повърхността на бонбоните. Пак приберете във фризера за няколко минути. |
|
5
|
Залейте с останалата шоколадова смес бонбоните и загладете внимателно, отстранете излишното количество шоколад. |
|
6
|
Съхранявайте бонбоните в хладилник. |