Как да приготвим
1
|
Смесете киселото мляко с чесъна. Отделете част от сместа в купа и добавете подправките. В тази смес оваляйте пилешките гърди от всички страни. Останалата част от киселото мляко запазете за гарниране на тортилите. |
2
|
В загрят тиган запечете пилешките филета за 5 минути от всяка страна. |
3
|
В купичка смесете нарязаните на ситно домати със зелената чушка, лука, магданоза и сока от лайм. Ако обичате вкуса на кориандъра, го използвайте вместо магданоз. |
4
|
Затоплете тортилите на загрят тиган за около 1 минута от всяка страна. Отгоре сложете лист зелена салата и пилешките филета. Прибавете доматената салца, нарязаната на колелца люта чушка и чесновото кисело мляко. Поръсете с още магданоз. |