Свинско с царевица и червен боб

Сподели ни в твоите социални мрежи

Или просто копирай линка по - долу

Съставки

500 г свинско месо
2 глави лук шалот
3 - 4 скилидки чесън
200 г доматено пюре
дафинов лист
1,25 л бульон
сол, черен пипер, зехтин
малка концерва царевица
средна консерва червен боб
люто, колкото харесвате
магданоз
Основни неща

Съставки

Как да приготвим

1

Нарежере месото на хапки и го мариновайте с малко зехтин, червен и черен пипер. Ако имате време, сложете в хладилник за няколко часа.

2

Загрейте малко зехтин в дълбока тенджера и запържете месото до златисто. Добавете бульона, дафиновия лист и оставете да къкти на по - слаб огън за около час, два или до готовност.

3

В отделен съд запържете лука и чесъна до златисто. Отцедете червения боб и царевицата, и ги добавете към в тигана. Сложете люто, колкото ви харесва и добавете доматеното пюре. Задушете за няколко минути и добавете запръжката към основното ястие.

4

След 15 минути свалете от котлона и гарнирайте с малко магданоз по желание.

5

Поднесете с препечен хляб и внимавайте с лютото.

Kоментар

Текстът е задължителен
Името е задължително
Електронната поща е задължителна
Рейтинг
ReCaptcha е задължително поле!

Използаваме бисквитки за да ви доставим максималко добра фукционалност на нашия сайт. Условия за ползване - научете повече