Смути със спанак, ябълка и портокал

Сподели ни в твоите социални мрежи

Или просто копирай линка по - долу

Съставки

1 ч.ч. пресен спанак
1/2 връзка магданоз
1 банан
1 ябълка
2 портокала, сокът изстискан
2 капки етерично масло от целина или 2 стръка стъблена целина

Алергени

Портокали
Целина
Основни неща

Сутрините у дома започваме с много вода, плодове и зеленчуци. С набрания от градината ни спанак, обичаме да приготвяме вкусни и здравословни смутита. Днес приготвих точно за 2 минути полезна закуска - смути със спанак, ябълка и портокал, която се услади дори и на децата. Добавих от любимите ни ябълки, които са неизменно до нас всеки ден.

За себе си, добавих и етерично масло от целина, което обожавам. То спомага за пречистването на черния дроб, което е изключително важно, особено сутрин, когато черният дроб работи активно, за да се освободи от събраните токсини. 

Съставки

Как да приготвим

1

Изстискайте сока от двата портокала. Измийте всички плодове и зеленчуци. Ябълката почистете от семките и нарежете на парчета. 

2

Сложете всички съставки в блендер. Изсипете портокаловия сок и долейте с пречистена вода. Разбийте добре, докато се получи гладка смес. Добавете и етеричното масло и отново разбийте съсвем за кратко.

3

Консумирайте веднага!

Рецепти за още смутита

Още рецепти със спанак

Kоментар

Текстът е задължителен
Името е задължително
Електронната поща е задължителна
Рейтинг
ReCaptcha е задължително поле!

Използаваме бисквитки за да ви доставим максималко добра фукционалност на нашия сайт. Условия за ползване - научете повече